Tips till alla som pluggar

Rörelse i vardagen ger dig bättre hälsa

Då du har en regelbunden aktivitet eller sport som du går på förbättrar det din hälsa och kroppen är mindre mottaglig för att drabbas av olika sjukdomar. Någon som har en form av aktivitet under dagen lever i snitt 10 år längre än en sådan person som inte rör på sig alls.
Träning förebygger främst hjärtinfarkt, högt blodtryck, övervikt, benskörhet och åldersdiabetes.


Här är då tips till studenter som bara sitter och pluggar hela dagarna, eller kolla på film....
Ja eller tips till alla andra också, men eftersom att jag själv är student så vet jag hur det är att plugga ai alla fall.

Ja alla ni som pluggar, ni måste verklligen ut och röra på er! (till ett gym,  träna hemma, eller nåon annan form av träning) Men kroppen och hjärnan mår mycket mycket bättre av när vi rör på oss och är hälsosamma. Jag vet att det ät svårt att ta en timma någon dag till att träna istället för att plugga, men kom igen vi har faktiskt tid i en timma! Plus att det kommer löna sig i längden. Hjärnan blir mer mottaglig för information och har lättare att koncentrera sig om man tränar lite då och då.

Med andra ord så kommer träningen leda till att du mår bättre eftersom att du blir avstressad, samtidigt som du får mer ork och energi och kan plugga alltihoppa på hälften så kort tid!


Så alla ni som är sega pga att ni inte gör någon annat än segar er, ut och träna så ska ni få se att ni kommer bli fulla av energi de närmsta dagarna.
JAG VET att det ät svårt att göra det första gången, men har ni varit ute en gång och ni ser resultatet kommer ni inte attt tveka en sekund nästa gång ni ska träna. Kom igen nu, testa i alla fall. Det är värt ett försök! Ut med er nu.


Med marias sötaste hund, nej den vill inte kolla in i kameran.. haha!

Godmorgon föressten, önskar alla en härligt solig dag


Kommentarer
Postat av: - viktoria zaneta wnuk

jag lottar ut en personlig almanacka, va gärna med! :)http://vikzan.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-en-personlig-almanacka.html

2011-10-12 @ 12:04:04
URL: http://vikzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0