20% alla jackor på Stadium

Viktigaste i vinter:

Alla ni som går runt i små skinnjackor året om.. Ja jag vet det ser snyggt ut, MEN de gör större skada än nytta, at the end of the day är det endå bara ni själva som tycker det är stört snyggt men ingen annan kommer ihåg vad ni har för jacka. Även om ni inte har bäst om pengar till att köpa värsta vinterjackan för 10 lax. Köp en varm jacka, det är den bästa investeringen som ni kan göra! Det är faktiskt ingen som bryr sig ifall det är en gås eller en everest eller en peak osv.. Det är egentligen bara ni själva som tycker att det spelar stor roll. Nu tänker ni säkert ""amen duuuuuraaa du har ju en gås?" - Ja svaret till den frågan är att jag inte vill frysa på vintern. Jag fryser 24/7 och tanken på att ha en kall jacka är inte lockande..

Saker som ni behöver för att klara av vintern:

- Mössa
- Vantar
- Bra vinterjacka
- Bra skor

Att gå runt och frysa är varken bra för kroppen eller i huvud taget för dig själv. Såg även igår att det är 20% rea på alla jackor i Stadium, dra dit och kolla i alla fall, ni kanske hittar något som är bra!

Jag vet att vissa kanske tycker att det här är ett inlägg för barn, men kom igen. Kolla på den svenska befolkningens "vinter"-kläder. Helt oacceptabla med tanke på hur kallt det är här, och framförallt hur länge det är kallt!

Ni som har varma grejor, Keep up the good work! Träningstips kommer senare under dagen!

 
Glöm inte: Alltid mössa på ! :)

Kramar Bea!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, detta har egentligen inget med inlägget att göra men men;) efter skolan så går ja jämt till träningen o brukar köpa med mig nåt att äta på vägen men jag vet inte riktigt vad som är bra att äta innan träningen, har du ngr tips? Tränar konståkning ca 2 h. Vill helst inte gå upp i vikt p g a att jag äter fel! Tacksam för svar;)

2011-10-28 @ 09:59:07
Postat av: Madde

Sv: Tack :)Du har en väldigt intressant blogg! Lägger till dig via bloglovin ;)

2011-11-03 @ 12:45:28
URL: http://lardigtecknaportratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0