Lycka

Hej fina!
Har tagit en massa bilder och några filmer som kommer att komma upp i helgen. Ny design förväntas imorgon! Yey! Önskar jag kunde visa er bilderna nu men det blir lite svårt eftersom jag inte har någon kamerasladd här just nu.

JOhan och Jonas håller på att slåss lite och jag pluggar här på klubben i väntan på att fysen ska börja. Kanske får några bra tränigsideer därifrån som jag kan dela med mig av till er !


Superkul alla ni som har kommit tillbaka och fortsätter att följa mig! Lovar ni kommer inte bli besvikna. Bloggen är för eran skull, att ni ska nå era mål och att ni ska bli nöjda med er själva! Det är mitt mål med bloggen. Vetskapen om att jag har hjälpt någon med att uppnå sina mål är en av de bästa känslorna som finns. Och att ni ställer frågor och säger att jag har riktigt bra tips ger mig en riktigt skön känsla inombords.

Ni ska veta att ni kan om ni vill, alla kan. Du måste bara bestämma dig att du ska köra 100%!Massa Kramar, vi hörs ikväll! - då slänger jag upp lite bilder som vi tog idag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0