Uppdrag till alla läsare

Godmorgon godmorgon!
Hoppas att ni alla har sovit gott och är taggade för helgen som kommer. Det är nämligen inte vilken helg som helst. Utan en helg där alla ni läsare faktiskt ska ta och gå ut och röra på er minst en gång!!!
Alternativen som ni har:

- En långpromenad, lugn takt - 1,5 h
- Powerwalka - 1 h
- Ut och jogga 40 minuter
- Ut och intervallträna 20 min ( joggga, spring fort, jogga, spring fort osv )
- Egen träningsform

Jag vet att ni kan och vill om ni bara gör det! Tänk att det bara är kroppen som går till garderoben och hittar något som ni vill träna i, går ner till hallen och knyter på skorna och drar ut och springer. Låt inte hjärnan få bestämma denna gång! Gör det bara.Frågesvar:
Hej! Skulle också vilja få lite tips för att få slanka/smala armar! Sen undrar jag om man får kraftigare lår och ben av att cykla på en träningscykel??

- Det du kan göra är att träna dom! Då menar jag inte att köra en massa tyngder och försöka få dem att bli biffiga, utan att träna dem med din egna kroppsvikt. Exempelvis armhäningar Vi tjejer får en sådan snygg kropp utan en massa tyngder, vi kan bara använda oss av våra egna kroppar som tyngd för att få slanka och smidiga muskler. Annars kan man ta ett par lätta muskler och göra allting snabbt, alltså så att vi får uthålliga och slanka armar. Så istället för att ta tunga ocg köra det tre repetitioner så ta lätta och gör 6 kanske!

Nej du får absolut inte kraftiga lår av att träna träningscykelm spinning är även en av de mest fettförbrännande aktiviteter du kan göra. Det är när du börjar att träna benen med tyngder som de kan bli kraftiga.


Hej! Förlåt om frågan verkar dum men vad menar du med "snea"? Ifall man glömmer träna rygg? :)
Så tacksam för svar!

- Inga frågor är dumma. Om du bara tränar magen utan att stärka dina ryggmuskler så kommer du att bli "sne". Tänk dig om du bara tränar magen, den kommer ju att "dra ihop sig" lite, säg att det ser ut som att du blir lite framböjd. Fortsätter du att träna magen mera kommer du tillslut att börja gå så och ja bli sne helt enkelt. Därför är det bra att även träna ryggen vid mycket magövningar!


Sådär, två frågor i alla fall. Hinner tyvärr inte svara på fler idag eftersom att jag måste kila till skolan nu och börja plugga klockan 8.
I helgen blir det sparring och boxning på söndag! En liten snabbis i alla fall, kommer behva plugga hela dagen men det behövs en timmas avslappning och inte en massa tentatänkande.KRAMAR
BEA


Kommentarer
Postat av: Carolina

Gillar din blogg! :) Kan du säga några bra ryggövningar då?

2011-10-14 @ 17:30:40
Postat av: Linda

jag gjorde utmaningen en lång promenad faast typ 5 kilometer i rasktakt;D

2011-10-15 @ 19:50:05
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0