Tips för att hålla dig frisk i vinter

Förlåt för dåligt uppdatering med tränings-tips! Men fixar det så fort jag kan, ska svara på era frågor om träningen iett helt inlägg sen :) !


En av de bästa sakerna som du kan ge kroppen är frisk luft. Jag kommer ihåg när jag var liten så var mina föräldrar ute med mig och min bror så mycket som möjligt under hösten för att vi inte skulle åka på någon obehaglig vintersjuka. Och tro det eller inte, men de höstarna som vi vistades ute som mest var de åren som vi var som minst sjuka.

Slipp alla otäcka vintersjukor iår!
Du behöver egentligen bara ute en timma varje dag( alltid bättre med mer men svårt att hinna med). Du kommer att vänja kroppen vid alla olika bakterier som finns i luften och som sedan kommer att göra att när det väl kommer ett virus, kommer din kropp att vara mindre mottaglig för att få det att sprida sig i kroppen. Med andra ord så blir ni mer immuna mot bakterier.

Då ni känner att ni börjar bli förkylda:
Bomba med c-vitamin. Det är inte bra att hela tiden ta c-vitamin i tablett eller någon annan form. Men det kan du göra när du tex har börjat att nysa och så, ta några brustabletter under dagen och några piller så kommer du att i stort sett vara frisk dagen efter igen! ( inte om du har feber, då tar det några dagar för kroppen själv att återhämta sig genom att du vilar)

Eller ta bara en fika ute i solen, eller en liten solstund!

Ni kan kolla in min kompis MMA-blogg HÄR föressten :) !

Nu hinner jag faktskt inte skriva mer, klockan är 06:15 och jag måste börja röra mig till skolan. Jag önskar er alla en underbar start på veckan!

Må bäst!
Bea

Kommentarer
Postat av: Anonym

gör det inte ont i dina fötter när du sparkar? visa bild på dina fötter

2011-10-11 @ 15:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0