Prinskorvar hit och prinskorvar dit

Dagens stora uppdrag till mig själv: Stressa inte upp dig. Det gör ingen nytta, kommer bara att förstöra. Tenta imorgon, okej om det hade harit en. Men nästa är på torsdag och sedan nästa måndag igen. Fattar inte varför man inte tar tag i saker tidigare än vad man egentligen gör, fast å andra sidan så har man ju alltid gjort det när det gäller plugg. Aldrig riktigt börjat i tid, men jag hoppas att det kommer att gå bra!

För övrig så blev det prinskorvar till frukost haha, ja jag veet kanske inte bästa frukosten. Men nu är jag i alla fall ruskigt mätt ( åt 10 st ) och ska sätta igång med pluggandet.
Idag kommer jag även att gå på min första boxningsträning! Alltså inte thiboxning, utan bara boxning. Ska bli skönt att träna en timma emellan allt plugg.

Så just nu: Dragit på min världens skönaste "mjukisdress" Min Tullinge muay thai - tröja och mina PINK mjukisar från victorias secret, bästa kombinationen!


Lycka till till mig själv!


Kommentarer
Postat av: Johanna

God morgon! Härligt å höra att det finns andra som också är uppe tidigt en söndagsmorgon haha.. Är så nyfiken, vad är det du pluggar? Du har ju skrivit en del om plugg det sista ;)

Hoppas det går bra för dig på tentan på måndag. Håller tummarna för dig ;)

Kram

2011-10-16 @ 09:23:23
URL: http://rosornasdal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0