Kvällsinlägg

Kan inte sova, är helt slut i huvudet men kan verkligen inte sova. Jag vet inte varför, jag hatar de nätter då man bara ligger och väntar på att man ska somna, men andrig gör det. Därför kan jag lika gärna skriva ner ett blogginlägg nu.
Som ni kanske har märkt så har jag inte haft tid att blogga och lägga upp nya tips i bloggen den senaste veckan, det är eftersom att jag är mitt inne i en tentavecka just nu. Hade tenta i måndags och imorgon är nästa samt måndag nästa vecka igen. För er som inte vet så pluggar jag på KTH med inriktningen Maskinteknik med innovasion och Design. En riktigt rolig linje. Det är flera som har undrat vad det är jag pluggar så mycket till så nu vet ni det i alla fall!
Idag blev den 15 timmars plugg innan jag  beslöt mig för att sluta. Men endå bra jobbat, tagit igen en hel kurs på två dagar, eller ska jag säga två dygn? Pluggar ju nästan på nätterna också.

På måndag kommer det bli den gamla vanliga bloggen igen, men massa tips och trix för att hålla er i form! Men tills dess hoppas jag att ni har lite överseende och kan nöja er med lite mini-tips varannan dag kanske för att fortfarande kika in här.

Nu börjar ögonen att bli tunga, kanske bäst att sova nu i alla fall. Ska upp om 6 timmar, plugga i ca 4 timmar innan tentan och sen skriva den, förhoppningsvis felfri!

Hoppas verkligen att ni är i en skönare sits än mig nu alihoppa! Men Gud vad skönt det kommer vara på Måndag när allt är avklarat!!


Bang bang ge mig lite concealer och ta bort mina mörka ringar runt ögonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0