Träna Gratis vecka 44!

Det finns en del som har frågat hur och vad jag tränar. Jag vet inte riktigt om det inte har kommit fram igenom bilderna eller att jag aldrig faktiskt sagt det? Men jag går på thaiboxning i tullinge, "Tullinge Muay Thai" . Jag måste faktiskt erkänna att det är den enda sporten där jag faktiskt fått resultat snabbt. Det är störd konditions och styrketräning! Och eftersom att det är sin egna kropp man använder så får man se snyggaste musklerna i stan!


Den här thaiboxningsklubben är även känd för sin otroliga sammanhållning, alla är trevliga mot alla och alla känner typ alla! Kommer det någon ny så bombas den av en massa hej så att komma helt själv är inga problem haha. ÄVEN i tjejgruppen, vi tjejer har ju svårt för andra tjejer (ibland i alla fall när det gäller att va bäst och snyggast) Men inte här, tjejgruppen(som jag själv för övrig kör i) är hur bra som helst!


Vill du få världens kropp till i vinter? - Då är det dags att börja stenhårt redan nu!

Just nu har du chansen att träna GRATIS och hur mycket du vill på "TULLINGE MUAY THAI" i alla nybörjargrupper den här veckan . Det tar ca 5 min med buss från tullinge station till klubben. Du kan komma själv eller med en vän eller tre vänner eller ja haha.. osv. Ni hittar massa info här ( tider osv ) INGEN FÖRANMÄLAN krävs! Det är bara att komma :) !!


Så alla ni som bara vill testa på eller vill få en grym träning under en vecka, kom och kör! Så ses vi kanske där !
Ni vet att under ett enda pass på en sådan här träning få förbränner man i snitt 1000 kcal!

Tränarna på TMT! ( ja den lille mini är den bästa tränaren helt klart haha!)

Linda till vänster är med i en modelltävling, hjälp henne att vinna genom att rösta här!

Visst ses vi i veckan? Kom och kör, nu ger jag er alla en spark i baken för att ni ska ta och komma hit!

Kostråd till er som vill gå ner i vikt!

Till er som vill gå ner i vikt och lever ohälsasamt:
- Ta del av dessa punkter så garanteras resultat efter ca två veckor! Till er som faktiskt lever ganska hälsosamt kan såklart också ta del av dessa punkter men det kommer komma resultat med en gång ifall ni inte kompletterar det med träning.

Ifall man är ohälsosam och inte tränar så räcker det faktiskt att ändra på sina matvanor lite för att kunna gå ner i vikt! Tex om en person Alltid alltid äter 4000 kcal per dag och minskar sedan till 3000 och håller det i två veckor så kommer det garanterat resultat.


* Så fort du är sugen på något sött/mat så drick vatten eller grönt te med lite honung i
* Ät frukt istället för godis till filmkvällen
* Istället för att trycka i sig en portion med detsamma så ät långsamt, då kommer du att märka att du faktiskt är mätt och inte ta en till portion.
* När du är ute och handlar, kolla om du kan välja varor som innehåller färre kolhydrater än du brukar äta.
* Försök att äta så mycket grönsaker som du kan, det finns ingen gräns på hur myckt du "får" äta per dag.
* Ät inte friterat eller panerat!
* Skippa dressing till sallad och ta olivolja istället.
* Drick alltid ett glas vatten innan maten.


Viktigaste punkten: SKIPPA FESTANDET
- Eller festa kan man faktiskt göra, men skippa alkoholen. Att dansa ute en hel natt måste vara något av det jobbigaste man kan göra och är en fruktansvärd träning för benen, men som sagt.. utan alkohol..KRAAAAAAMMM!!!


Bra att veta

Kolla vad jag hittade på den här hemsidan. Lånad information och text.
Den här informationen har jag lagt upp förut, men det verkar som att alla har missat den, eftersom att alla frågar om just dessa grejer haha. Så läs igenom detta igen, jag tycker i alla fall att det är bra info!!

Gäddhänget

Beror på: Låga nivåer av manligt könshormon, testosteron, som även kvinnor behöver. Testosteron hjälper till att bygga upp - och behålla - muskler. Vid låga halter lagrar kroppen fett i stället för att bygga muskler.

Så ska du träna: Tuff styrketräning med tunga vikter. Gärna övningar som engagerar stora muskelgrupper. Med så kallad funktionell träning kommer du åt många muskler samtidigt.

Ät så här: Mycket grönsaker och protein i form av kött, fisk, fågel och ägg. Ta gärna tillskott av omega-3.

Lev så här: Ett glas rött vin emellanåt kan hjälpa till att jämna ut balansen mellan testosteron och östrogen.

 

Valkar under brösten

Beror på: Din förbränning i kroppen är låg och du har troligen liten muskelmassa. För lite muskler kan bero på att du har bantat mycket så att musklerna försvunnit under svältperioderna. Eller så använder du inte musklerna tillräckligt mycket - då försvinner de.

Så ska du träna: Styrketräna för att få mer muskler som höjer förbränningen på sikt. Konditionsträna för att öka förbränningen direkt.

Ät så här: Se till att få i dig protein vid alla måltider. Det dämpar även sötsuget och hjälper dig tömma fettdepåerna.

Lev så här: Grönt te stimulerar förbränningen i kroppen. Drick ett par koppar om dagen.

 

Kärlekshandtag + fett under behåbandet

Beror på: Du äter för mycket kolhydrater som potatis, pasta, ris och gryner. Du kan ha en viss insulinresistens som gör att kroppen inte lagrar in sockret i blodet på rätt sätt. Det är framför allt efter en kolhydratrik måltid som blodsockret stiger och insulinet måste fungera för att du ska må bra.

Så ska du träna: Vardagsmotionera så ofta du kan för att jämna ut blodsockersvängningarna.

Ät så här: Mycket protein i form av fisk, fågel, kött, ägg eller tofu som jämnar ut blodsockret. Dra drastiskt ner på pasta, potatis, vitt bröd, gryn, kakor, bakverk, läsk och andra sockerstinna livsmedel.

Lev så här: Håll i gång så mycket du kan för att öka förbränningen under din vakna tid. Sömnen är också viktig - lägg dig i tid på kvällen.

 

Putmage

Beror på: Fett runt magen tyder på mycket stress och höga halter cortisol (stresshormon) i kroppen. Har du fett både på magen och vid kärlekshandtagen kan det kopplas till att du äter mycket snabbmat och helfabrikat som är processad.

Så ska du träna: Utöva yoga eller promenera för att slappna av. Träna med balansboll för mer muskler - och för att få annat att tänka på än stress och måsten!

Ät så här: Laga mer mat själv från bra råvaror. Undvik sötsaker, bakverk och snabbmat som annars lätt slinker ner när du blir trött och stressad. Du sparar kalorier och blodsockersvängningar.

Lev så här: Se över dina sovvanor så att du får tillräckligt med sömn och organisera dina dagar för att minska stressen. Låt det gå minst två timmar efter ett hårt träningspass innan du lägger dig, så att du hinner varva ner.

 

Ridbyxlår

Beror på: Höga östrogennivåer, antingen medfött eller för att du får i dig mycket östrongenliknande ämnen via maten, till exempel i form av kemiska tillsatser från bland annat pesticider.

Så ska du träna: Satsa på cirkelträning där kondition och styrka blandas. Det dämpar de höga östrogennivåerna som ger fett här.

Ät så här: Välj så obehandlad mat som möjligt och dra ner på konsumtionen av soja som innehåller östrogenliknande ämnen som kan styra fettinlagringen till låren. Frossa i grönsaker varje dag och se till att få i dig mycket fibrer. Frukt är bra.

Lev så här: Undvik mat och kosmetika med kemiska tillsatser. Välj så rena produkter som möjligt.

 

Tjocka knän och vader

Beror på: För lite eller oregelbunden sömn ger lägre nivåer av tillväxthormoner som hjälper kroppen att förbränna fett och bygga muskler. Sover du dåligt eller för lite kan produktionen störas och du får lägre halter av dessa hormoner. Tjocka knän kan även bero på att du får i dig för mycket kemiska ämnen genom maten.

Så ska du träna: Cykling, joggning, längdskidåkning och vardagsmotion håller i gång cirkulationen och gör dig trött i kroppen så att du sover bättre. Tuff cirkelträning stimulerar produktionen av tillväxthormon.

Ät så här: Välj så rena och obehandlade livsmedel som möjligt, gärna ekologiska produkter.

Lev så här: Lägg dig senast klockan 22 och se till att få så ostörd sömn som möjligt. Har du svårt att sova, pröva ett lätt stretch- eller yogapass någon timme innan du lägger dig.Kramkalas!


Nya thai-shorts

Fruktansvärd spränghuvudverk just nu, ååh jobbigt. Ska ta och sova nu innan jag kilar på middag hemma hos johan och sedan bege mig till 20års festen :) .

Jag med mina nya shorts idag före träningen! Wiho.


Kram på er alla!


Frågesvar

Här svarar jag på frågor som kommit upp i bloggen, tack så jättemycket för era underbara kommentarer, blir verkligen jätteglad då ni säger att tipsen är bra!!Anonym:
Hej, detta har egentligen inget med inlägget att göra men men :) efter skolan så går ja jämt till träningen o brukar köpa med mig nåt att äta på vägen men jag vet inte riktigt vad som är bra att äta innan träningen, har du ngr tips? Tränar konståkning ca 2 h. Vill helst inte gå upp i vikt p g a att jag äter fel! Tacksam för svar :)

Svar: - Det bästa som jag har hittat nu under senaste månaden är havregrynsgröten på pressbyrån, kostar 20 kronor och är faktiskt ganska nyttig! Såg inga E-ämnen i den eller något annat. Och den är riktigt god! Den brukar jag att äta innan träningen i alla fall, innehåller 190 kcal! Efter träningen är det bra att äta proteiner.

Här har vi den
Mika:
Ska man bara äta de där acai-pulvret som det är eller? Tacksam för svar:p
Ps du har en jättefin blogg, fortsätt med det!

Svar: - Ja det kan du göra om du vill haha, men det vanligaste är att ha det i yoghurt eller gröt eller någon dricka. Åh tack så jättemycket!


Anonym
hur ska jag träna något varrje dag hemmaaaa? :D

Svar: - Ja hur vet jag inte riktigt, det bästa är att du får motivationen till att göra det och sedan att du verkligen kör varje dag! Du måste bestämma dig för att gå 100% på din planering som du tänkt. Införskaffa dig en roddmaskin/spinningcylek eller en crosstrainer så kan du träna med dem ca en timma om dagen 6 ggr i veckan! Sedan efter det ett litet mini-styrkepass för mage och rygg.


Sofie
Grym blogg! Här ska jag kika in mera ;) Behöver verkligen komma igång med träningen! Kan du ge några tips på hur jag får bort fettet på låren? :o

Svar: - Tack så jättemycket Sofie! Hmm ja, det svåraste är ju att vi inte kan bestämma vart vi vill ta bort fettet ifrån, men jag har läst om att omega3 ska ta bort just de fetterna hos oss tjejer. Dvs om du äter mycket fet fick/nyttiga fetter så kommer det fettet att i samband med träning försvinna! ( kondistionsträning rekommenderas ).


zaneta
Hur gammal är du? :)

Svar: -Jag är 20 år gammal :) !


Angel:
ja bra övningar för fast bakdel vill jag läsa om :)Fyllig rumpa har jag redan, vill bara ha den mer fast ;) Och bra övningar mot gäddhäng vill jag också läsa om, förutom den där vanliga enligt mig, den då man lyfter en vikt över huvudet och går upp och ned med armen.

Svar: - Okej perfekt, vad bra att du skriver vad du vill veta! Då ska jag ta mig tiden att göra ett inlägg till dig inom de närmsta dagarna om fast rumpa och gäddhäng.


sanna:
jag får aldrig bort fettet på magen! jag tränar ofta, på sommaren nästan varje dag. jag gör situps och springer mycket. men det försvinner aldrig.. :( det känns som om det är svårare för mig att få bort fettet eftersom att jag har större "ben" vid midjan.. hur får jag bort det som ligger på magen?

Svar: - Jag tror att det kan vara kosten som spökar där, om du tränar så mycket så tror jag faktiskt att det bara kan breo på maten som du äter. Försök att få i dig nyttiga fetter och mindre kolhydrater.Julia:
Hej! Du skulle inte vilja tipsa om riktigt grym träningsmusik? Som man verkligen inte kan sitta still till!:)
- Absolut! Jag har inte så många på datan just nu men kan visa er min favoritlåt ai alla fall som får mig hur taggad som helst på träningarna!!

Här är min favoritlåt i alla fall!! Kanske inte allas smak, men jag tycker den är grym!

Okt. 29, 2011Hej hej allihoppa!
Måste börja inlägget med att skriva hur underbara ni är med att kommentera! Jag blir så glad av kommentarer där ni skriver att ni gillar inläggen och tipsen, det får mig att vilja blogga ännu mer. Har även fått in lite frågor via mail, så har mailat runt lite svar nu på morgonen. Tänkte svara på kommentarsfrågorna i eftermiddag.

Dagen ser ut som följande:

Träning 12:00-13:30 ( Thaiboxning sparring )
Plugga/Städa/äta 14-18
Förbereda mig inför kvällen ..
Iväg på 20års fest! Wiho


Lite av varje:

Alla vi människor har olika mål, olika kroppsformer och olika sätt att se saker och ting på. En drömkropp för en person kan vara motsatsen för en annan, men just i min blogg kommer jag att fokusera på att få en välformad kropp som ser frisk och vältränad ut.
Här kommer jag bara beskriva vad som är bra för de olika kroppsdelarna, sedan kommer det att komma upp övningar som ni kan ta del av i veckan.

HÄR - är världens bästa motivation + tips för att nå sin ideal-vikt

Magen:
Hur får man magrutor??
Egentligen så är det största problemet att folk bara tror att man kan köra situps varje dag och få magrutor. Så är tyvärr inte läget, du måste nämligen få bort allt fett som "täcker över" magrutorna. Det får du bort genom att konditionsträna, dvs förbränna fettet. Du kan tyvärr inte punktförbränna fett på kroppen. Därför måste man träna hårt och använda sig av hela kroppen för att få maximal fettförbränning. Ni som inte har tid att gå iväg på pass borde införskaffa sig en roddmaskin eller en cykel för att kunna träna på den hemma.

Så om du tränar magen ( situps, plankan mm ) + kör konditionsträning = dina magrutor kommer att hoppa fram!

Ryggen:
Vem vill inte ha ryggmuskler som syns? Eller jag tycker i alla fall att det är ruggigt snyggt när man har det, dvs om man spänner och de syns. Det du behöver göra är såklart att träna ryggen, rygglyft är en riktigt bra övning. Du använder dig bara av din egna kroppsvikt och det blir väldigt jobbigt efter ett antal gånger...


Rumpa och Ben:
Vem vill inte ha snygga och slanka ben? Det får du genom mycket vardagsmotion. Försök att alltid ta trappan istället för rulltrappan, cykeln istället för bilen, en promenad istället för bussen. Detta kan handla om 15 minuter bara, men tro mig om du har mycket vardagsmotion kommer benen att bli snyggare!!
Sedan för att få det där lilla extra, dvs en "fyllig" rumpa är det enda sättet att faktiskt träna den, styrketräning för rumpan är bra! Kommer att komma upp övningar på det i bloggen i veckan.


Allt känns inte alltid på topp, jag vet. Och tro det eller ej men ibland så känner jag inte heller att jag vill träna. Men då är det bara att gå dit i alla fall och så är man glad igen efter träningen! Men just nu ser jag ut så här.

Babyface, yey.

Ska iväg och träna nu, Ciao Bambinos!


Lunchtips

Idag har jag varit och shoppat!! Träningskläder.. såklart haha, lägger upp dem efter träningen idag. + Tips om hmm.. får se vad jag  kommer på. Men hinner inte nu i alla fall för måste bege mig till tåget nu när skolan har slutat för att hinna träna!

Lägger upp världens godaste ceasar-sallad med räkor från lunchen med Johan.

MUMS!!!

Idag har det varit körigt med att hinna med allt som jag tänkt. Men eftersom att det inte blir en dunderinlägg med massa text så får ni i alla fall en liten träningsfilm som ni kan ta del av och köra hemma! Glöm inte att värma upp innan ni sätter igång, samt att köra lite rygglyft också för att inte bli snea!

Här kommer en liten film till er för mag-träning!


puss och kram skumbanan ! VI hörs snart!


20% alla jackor på Stadium

Viktigaste i vinter:

Alla ni som går runt i små skinnjackor året om.. Ja jag vet det ser snyggt ut, MEN de gör större skada än nytta, at the end of the day är det endå bara ni själva som tycker det är stört snyggt men ingen annan kommer ihåg vad ni har för jacka. Även om ni inte har bäst om pengar till att köpa värsta vinterjackan för 10 lax. Köp en varm jacka, det är den bästa investeringen som ni kan göra! Det är faktiskt ingen som bryr sig ifall det är en gås eller en everest eller en peak osv.. Det är egentligen bara ni själva som tycker att det spelar stor roll. Nu tänker ni säkert ""amen duuuuuraaa du har ju en gås?" - Ja svaret till den frågan är att jag inte vill frysa på vintern. Jag fryser 24/7 och tanken på att ha en kall jacka är inte lockande..

Saker som ni behöver för att klara av vintern:

- Mössa
- Vantar
- Bra vinterjacka
- Bra skor

Att gå runt och frysa är varken bra för kroppen eller i huvud taget för dig själv. Såg även igår att det är 20% rea på alla jackor i Stadium, dra dit och kolla i alla fall, ni kanske hittar något som är bra!

Jag vet att vissa kanske tycker att det här är ett inlägg för barn, men kom igen. Kolla på den svenska befolkningens "vinter"-kläder. Helt oacceptabla med tanke på hur kallt det är här, och framförallt hur länge det är kallt!

Ni som har varma grejor, Keep up the good work! Träningstips kommer senare under dagen!

 
Glöm inte: Alltid mössa på ! :)

Kramar Bea!


Träning

Träning träning, idag var det riktigt roligt på träningen. Körde med lite olika tjejer men i slutet körde jag med Elin, riktigt duktig tjej. Tyvärr blev det bara bilder på henne bakifrån, men ja haha det är ju bra det också haha.


"Åh men johaan" - Jag ska alltid ha något att klaga på haha. ( på träningsbilder är det OK att vara ful haha)


Bild från träningen idag när jag kör med Elin :) .Mat efter träningen: plus lite risgrynsgröt och sojamjölk och saft (;


Nu är det sovdags!
Kramar BEa


Så undviker du Vinterkräksjukan

Snart är den här, så vi har längtat! haha nej... Men hur mycket vi än inte vill att den ska komma så vet vi alla att många personer kommer att få ta del av den roliga upplevelsen..

Tips som jag hittade i metros tidning idag var:

1. Tvätta händerna
- Du måste använda både tvål och vatten innan handsprit, att bara ta på handsprit tar inte bort alla bakterier.

2. Ät varmt
- Försök att äta varm mat, hetta upp den ordentligt. Undvik att äta kallt.

3. Ta ansvar
- Om du precis varit sjuk så är det inte den bästa iden att vistas på en plats där många människor befinner sig och kan bli sjuka. Försök att istället stanna hemma några extradagar eller håll dig en bit ifrån offentligheten.

4. Städa och tvätta
- Allt som har haft med kräkningarna att göra ska rengöras ordentligt, annars är det risk för att man åker dit igen, eller att en annan familjemedlem smittas.

5. Stanna hemma
- I minst två dagar borde du stanna hemma från jobb/skola etc. Så att ingen annan riskeras att smittas.


- Det här var bara tips om just vinterkröksjukan, tips på hur du håller dig frisk hela vintern kommer upp lite senare idag eller imorgon bitti!

Mitt egna tips till alla ungdomar: TA på en FET vinterjacka när ni har korta kjolar och bara ben då ni går på krogen/fest. Att bli sjuk på grund av en utekväll är inte roligt!


Kramar Bea!


God Natt

Nu är det dags att sova, idag har jag haft en helt plugg-fri dag. Det måste man ha ibland! Hoppas att ni alla har haft en lika underbar dag som mig och i alla fall har hunnit njnuta lite och det fina vädret som var idag.


God Natt
/ Bea

Middag

Recept på supergod kyckling:
3 kycklingfiléer
Soltorkade tomater
Sockerärtor
Marinerade vitlöksklyftor
Några skivor Halloumi i kycklingen
Svartpeppar
Salt
Olivolja


In i ugnen ca 40 minuter, 200 grader!

Sjukt gott ( och nyttigt! )

Kostråd till er!

Här kommer ett inlägg om KOSTRÅD till er!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det är så mycket som man kan skriva ner och berätta. Jag vet ju inte heller hur mycket ni vet. Men kan börja med en förklaring så ni förstår, vi tar mig som ett exempel:

Tänk om jag varje dag åt 3000 kalorier. Då skulle jag ju inte gå upp i vikt om jag fortfarande år 3000 kalorier om dagen. Men om jag skulle minska till kanske 2500 så skulle resultat märkas efter kanske två veckor. Det jag försöker att säga är att om ni "vill väga en speciell vikt" så finns det ett specifikt kaloriintag för er kropp som håller just den vikten. Däremot om ni börjar träna så kommer kroppen behöva få i sig mer energi för att orka med.


Släng vågen om du börjar träna
Det vi tjejer har problem med är att vi blir rädda när vi kanske tränat i 3 veckor och ställer oss på vågen för att se om vi gått ner men gör den försträckta upptäckten att VI GÅTT UPP 2 KG! Omggomgg tänker vi då haha. Nej men grejen är att du kommer gå upp i vikt om du tränar, det är det du ska göra. Eftersom att muskler väger mer än fett så är det ju inget konstigt med det?
MEN tänk på att inte heller äta för mycket och tänka "ja men nu tränar jag, då kan jag äta vad som helst". Feeeeel, äter du tomma kalorier, tex hambugare, pommes, godis, chips, läsk mm. Så kommer du ju såklart inte att bli mer vältränad för det..

Vad du ska göra för att komma i form:
Tänk på vad du äter, försök att alltid ha en sallad till ditt mål. Alltså Till både lunch och middag, går det till mellis är det ju underbart. jag menar min tallrik är typ:

50% sallad + olivolja (jag öser med olivolja)
30% Fett (obs, nyttiga fetter!) -  lax, torsk, avocado mm.
10% proteiner
10%kolhydrater

Om ni inte vet vad ni ska äta så har jag gjort en lista:


Bra Mat i vardagen:
Kyckling
Lax
Torsk
Alla sorters grönsaker
olivolja
Grovt knäckebröd
Fullkornspasta
Matvete
Fullkornsris
Paulins superflingor
En nyttig musli
Alla sorters frukter
Fetaost
Kalkon
Naturell yoghurt

Dålig mat i vardagen:
Vitt bröd
"vit" pasta
"vitt" ris
Godis-flingor (dvs sådana som bara innehåller socker typ..)
Korv med vitt bröd
Extra god youghurt med vanilj/godis/någonting otyttigt -smak

Extremt dålig mat:
Godis
Chips
Läsk
Pizza
Hamburgare
Friterade saker
Mikromat - tex pannpizzor, piroger mm.
Alkohol

Det här ska du äta mycket av:
Nyttiga fetter
Fet fisk, olivolja, nötter mm.

Det här ska du äta i lagom mängd av:
'Nyttiga' Kolhydrater  
FullkornsPasta, potatis, mörkt bröd mm.

HÄR hittar ni ett inlägg som jag skrivit om kost som förbränner fett
HÄR hittar ni ett inlägg som jag skrivit om mirakelbäret ACAI


BUSTED! Haha.      En vältränad Bea!
 


Är det något mer ni undrar över det jag skrivit så är det bara att kommentera och fråga så uppdaterar jag inlägget! Hoppas att det här hjälpt er lite på traven i alla fall.

Massa Kramar
/B


In till stan

Nu ska jag åka in till stan och fixa mina fransar! Lägger upp före och efter bilder lite senare!Kramar!!

Världens bästa tips till viktnedgång

TIPS TILL ALLA ER SOM VILL GÅ NER I VIKT / FÅ EN SUNDARE VARDAG
Ett inlägg i repris:

Uppgift till alla läsare:
Nu kommer världens bästa satt att komma i form. Du kommer att kunna se vad du själv äter och kommer att upptäcka varför/varför inte som du får resultat.

Nu vill jag att alla köper varsin bok. En fin bok som ni tycker om. Eftersom att jag gillar lila och stjärnor så har jag en lilastjärnig bok helt enkelt haha. Dvs ta något som gör att ni vill skriva i den!+ ett måttband + en penna som ni tycker om.

Här är nu er lilla bok som ni bara ska skriva en massa bra saker i. Dvs den här boken gillar inte när ni skriver att ni ätit godis, chips,  pizza, hamburgare mm eller inte tränat då ni ska. Den här lilla boken kommer även att kunna bevisa för er att om ni slarvar, ja då går det dåligt för er.
1.
Skriv in dagens datum och fortsätt sedan i ca en månad framåt så att ni har 30 dagar uppskrivna i boken. Skriv in fakta om eran vikt, storlek på rumpa, lår midja mm. Det ni nu är intresserade av att veta. ( vikt + midja är bra att ha med)..
Sedan kommer två stycken flikar med Mat och träning. Där kommer ni alltså att varje dag skriva in vad ni äter och hur mycket ni tränar. Dvs "vikt + mått"- kontrollen kommer bara att finnas med en gång i veckan.
2.
Bläddra fram en vecka och skriv ner det här som står nedan. Sätt upp ett rimligt mål, ett sådant som ni faktiskt kan uppnå om ni bara vill! "NU"- kolumnen fyller ni inte i, utan om en vecka. Där kommer ni att kunna jämföra om ni uppnått era mål eller inte. Har ni inte det, varför? Kolla igenom boken och se efter vad det är som kan ha varit fel och försök att bättra på det till nästa vecka.
Bläddra fram en månad och skriv ner era mål som ni ska ha uppnått om en månad!
Hoppas att detta får de flesta att få upp motivationen och vill köra igång med nyggiga måltider och bra träning! Lycka till !!!
Är ni med eller????!!!

//Bea


Acaipulver

AcaiPulver
Det här äter jag varje dag, tycker att det funkar bra för mig! 

Bäret har även avgiftande egenskaper som ofta leder till viktnedgång. Förklaringen är att när matsmältningssystemet hålls rent får man regelbundna tarmtömningar och vips - man går ner i vikt. Så har bäret dessutom egenskaper som speedar upp ämnesomsättningen vilket i sin tur leder till att man bränner fler kalorier än man skulle gjort annars. Och:

-Acaibäret innehåller 19 olika aminosyror som bidrar till tillväxt, lagning och underhållning av kroppsvävnad.

-Acaibäret innehåller vitamin B1, B2, B3, C(lika mycket som blåbär) och E. Från 100 gram acai, får du i dig mer än 1000 IU vitamin A.

-Acai innehåller även essentiella mineraler: kalium, kalcium, koppar, magnesium, och zink.

-Acaibär är väldigt rika på essentiella omegafetter i god balans inklusive omega 3, omega 6 och omega 9.

-Acaibären innehåller tre växtsteroler: B-sitoserol, campesterol och sigmasterol. Dessa hjälper dig hålla ditt hjärta i trim plus att de hjälper matsmältningen.

-Och för varje 100 gram acai får du dessutom nästan 45 gram fiber!


All information har jag kopierat från www.ravarubutiken.se !
Om ni klickar här kommer ni fram till Acaipulvret, där ni kan beställa det!

Imorgon kommer "I form" handla om fettförbränning!


"blir mina lår tjocka när jag tränar dem?"

Svar: Nej.
Jag vet och förståt varöfr folk får för sig att man får större lår då man tränar dem. Men sannigen bakom är att du måste träna dem oerhört mycket ifall du ska få "bifflår". Dvs att du använder tyngder och pressar benen in i det sista. Men om du bara använder din egna kroppsvikt till olika övningar så är det svårt att få stora lår. Om inget annat så får du supersnygga ben i alla fall!

Ni som brukar om detta undrar alltid över motionscykel samt löpning. Och svaret blir där igen nej, ni får bara supersnygga och fina ben av att träna dem! både rumpa och lår blir fastare och snyggare. Har ni mycket fett på benen kommer de tillochmed bli smalare.

Så kom igen nu allihoppa ut och spring/cykla/kör roddbåt mm för att få stans snyggaste ben!!!

Ut med er allihoppa nu, på med skorna och varma kläder, ta åtminstonde en långpromenad.


Kram!


Fettförbränning

Fettförbränning:
Man ska köra powerwalk eller annan träning som inte är alldeles för utmattande innan frukosten, eftersom att kroppen förbränner mer fett när magen är tom än när man har ätit, kroppen kommer att använda sig av hundra procent av fettdepoerna om du kör innan frukosten. (insulin och sockernivåerna är låga då)

Ett litet program varje morgon, gör något som du gillar att göra och något som inte tar för lång tid.

Exempel 1 (det jag körde förut ca ett halvår sedan) HAr nytt morgon program nu, kommer upp i veckan! :
1. Jag går upp två timmar tidigare
2. Dricker min Grönt te + honung + en citron typ en kvart inna jag kör. (citronen sätter igång ämnesomrättningen plus ger en finare hy)
3. Kör pilates i ca 30 minuter
4. Roddmaskin eller spinning, kör oftast efter kalorier och inte tid, det blir så tråkigt annars.. så typ 500 kalorier (ca 40 min) Medans jag kollar på något program som jag tycker om!
5. Duschar
6. Äter gröt
7. Redo att gå till skolan

Exempel 2
1. Gå upp en timme tidigare
2. Drick min speciella dryck ;) haha  
3. Kör ett pass som tar ca 45 minuter att genomföre tex: liten uppvärmning, situps, rygglyft, plankan mm.
4. Duscha
5. Käka gröt!
6. Klar att gå till jobb/skola eller vad ni nu gör på dagarna


Dessa ger maximal fettförbränning:
Cykla, löpa, simma, roddmaskin . Kör inte för intensivt med en gång bara, så att du inte tröttnar. Kör lagom och öka sedan om du känner för det!

Ett RIKTIGT BRA TIPS för alla er som vill gå er i vikt är att börja köra thaiboxning!! Världens bästa träning och du får resultat efter typ två veckor redan!

Här har vi mig helt dränkt i svett efter mitt pass!


Vad vill ni ha för tips??
Skriv gärna så skriver jag ner allt jag kan.

Kram Bea!
Få bort det oönskade fettet

Men guud vilken tur att ni har mig! Nu har jag nämligen läst om hur du får bort fettet därifrån som du mest inte vill ha det! ( bra formulerad mening? Nej.. ). Men ni förstår vad jag menar, fettet kring höfterna till exempel samt den putande magen. Vet ni vad tricket är?? Fiskolja! Alltså Omega-3 . Det har kommit nya studier som visar på att de som åt mycket fet fisk och omega3 minskade i fett just runt höfter och midja. Samt att de som var stressade ökade i midjemått.

Med andra kortfattade ord:
- Är nyttiga fetter och omega3 så kommer din fettmassa att minska.
- Stressa inte! Då kommer putmagen fram..

Modell för en dag: Omega3-burkarna fick agera modeller nu för en dag, de blev otroligt glada att få vara med i bloggen!


Finns att köpa på typ alla butiker? Tips för er som inte vill lägga ut så mkt pengar: gå till Ö&B!


Nu ska jag dra till skolan! Ciao Bambinos!!

Nu är jag äntligen tillbaka

Hejhej allihoppa!
Ett sådant här långt och personligt inlägg som jag skriver nu har jag inte lagt upp på bloggen på lääänge! Det är eftersom att jag har haft tre tentor som jag behövde plugga till och det tog mig ca tre veckor... Därför har jag inte kunnat uppdatera och bara skrivit om hur trött jag är och hur mycket som är i plugget.

Därför kommer varje inlägg från och me nu handla om träning/kost och såklart vad som händer i min vardag. Kan börja med att uppdatera er om att jag varit på akuten de senaste två kvällarna. Min pojkvän Johan sparrades lite för hårt på en träning i helgen och det resulterade till att han gick därifrån med en bruten tumme *Yay* . SJälv så har jag klarat mig från alla slags sjukdomar och brutna fingrar, eftersom att jag har spenderat mina senaste hmm vad blir det, 250 ? timmar i ett grupprum. Nej jag har inte hunnit träna.. Tråkigt ! Därför är det en ny vecka idag och nu början träingen på allvar. Ska köra varje dag förutom söndagar då jag jobbar och se till att komma i riktigt bra form.

Jag hoppas att alla är pigga och glada denna tisdag så ska vi se till att vi kör igång med massa tips och trix nu framöver!
Hoppas att ni hänger med i svängarna!!Vad ni har missat:

Jag, Emma och John på två dagar.... ( dricker aldrig energidricka annars! Men pluggar man 15 h uner en dag är det tillåtet.!)Älskling på sjukhuset, han ser dock inte så ledsen ut över att ha brutit tummen haha.
Ja men grattis bea, nu är det ju så att jag inte gjot något de närmsta dagarna och då kan ni läsare faktiskt inte ha missat något förutooom: Massa tips ! yeeeey, vi hörs!!


Växelbad för att piggna till och ge hyn lyster

Här kommer ett litet minitips som jag skrev för 5 minuter sedan, eftersom att jag är helt groggy i huvudet och abra måste sova just nu så vet jag inte omdet är helt felformulerat.. Men jag hoppas att ni fattar galoppen i alla fall!

Vet ni vad jag gör en sista gång innan jag stänger av duchen? Jag kör en riktigt snabb kalldusch. Det har jag fått från min mamma, jag vet att hon har sagt att det är bra några gånger för hyn och för håret och efter det så har jag alltid gjort det.
Idag läste jag faktiskt förklaringen till Varför det är bra! Det heter växelbad, att du växlar från varmt till kallt, exempelvis om du kör bastu-dusch eller bara en kalldusch i slutet.

Vad som händer:
Det är blod och lymfsystemet som stimuleras när du gör detta. Med det menar jag att syret och näringen i kroppen transporteras snabbare som ger dig en piggnatill-kick samt ger din hy lyster!


13:30-17:30

SKriver tentan från klockan halv två till halv sex idag, håll tummarna då!

ehheeööööhhhh, så här taggad är jag just nu!


Hörs sen när jag skrivit klart!

23 oktober

 - Nyckeln till att träna är motivationen. Utan den så kommer man inte särskilt långt med träningen, eftersom att du måste ut och röra på dig ett antal gånger i veckan så gäller det att du hittar något som är kul och passar din livsstil.

Det finns inga mirakelmaskiner som gör att du kan sitta hemma framför tv:n käka en burgare och känna dig nöjd över att du snart kommer få magrutor av din nya "AB Master 2000". Det funkar alltså inte så, tänk på något som du tycker är kul. Vare sig det är långa promenader eller fotboll.

 För min del så kör jag thaiboxning, det är så fruktansvärt kul samtidigt som man bara vill skjuta sig i huvudet när det är som jobbigast. Tycker även om att powerwalka med mina vänner. Ett bra sätt att få ur sig en massa tjejsnacka samtidigt som man förbränner hela sin frukost.


 - Magrutor? Det handlar i stort sett bara om överhudsfett. Vill man ha rutorna synliga så måste man oftast deffa ner sitt underhudsfett samtidigt som man gör styrkeövningar för magen.


Jag kommer att lägga upp massa tips imorgon! Hinner inte just nu, för ska till skolan och plugga. Men imorgon är jag tillbaka igen!Puss och KRam !


Okt. 22, 2011

Godmorgon! Idag är den näst sista dagen då jag måsta plugga gärnet. Ställde egentligen klockan på sju men kom inte upp förens halv 8. Idag ska jag se till att förstå allt på några timmar(10 kanske haha!) så att jag kan komma hem till min älskling som har gjort illa handen, stackarn.. På måndag börjar bloggen som vanligt igen, massa träningstips och roligare inlägg, inte bara en masa text om hur mycket jag pluggar.

Hittade en bild på Johan lunch på datan, MUMS!

Tullinge Muay Thai - snabba och bra resultat

Vad tränar jag?
Det finns en del som har frågat hur och vad jag tränar. Jag vet inte riktigt om det inte har kommit fram igenom bilderna eller att jag aldrig faktiskt sagt det? Men jag går på thaiboxning i tullinge, "Tullinge Muay Thai" . Jag måste faktiskt erkänna att det är den enda sporten där jag faktiskt fått resultat snabbt. Det är störd konditions och styrketräning! Och eftersom att det är sin egna kropp man använder så får man se snyggaste musklerna i stan!

Den här thaiboxningsklubben är även känd för sin otroliga sammanhållning, alla är trevliga mot alla och alla känner typ alla! Kommer det någon ny så bombas den av en massa hej så att komma helt själv är inga problem haha. ÄVEN i tjejgruppen, vi tjejer har ju svårt för andra tjejer (ibland i alla fall när det gäller att va bäst och snyggast) Men inte här, tjejgruppen(som jag själv för övrig kör i) är hur bra som helst!


Vill du få världens kropp till i vinter? - då är det dags att börja stenhårt redan nu!
Så vill du ha bäst resultat så kolla in den här hemsidan thaiboxningtmt.se och kom och prova en gång gratis och se om det är kul!! Så kanske vi tillochmed ses ! Att prova en gång skadar aldrig!

Tränarna på TMT! ( ja den lille mini är den bästa tränaren helt klart haha!)

Linda till vänster är med i en modelltävling, hjälp henne att vinna genom att rösta här!

Ska till klubben och träna nu! Vi hörs! Puss och kram


Bra info!

Kolla vad jag hittade på den här hemsidan. Lånad information och text.


Gäddhänget

Beror på: Låga nivåer av manligt könshormon, testosteron, som även kvinnor behöver. Testosteron hjälper till att bygga upp - och behålla - muskler. Vid låga halter lagrar kroppen fett i stället för att bygga muskler.

Så ska du träna: Tuff styrketräning med tunga vikter. Gärna övningar som engagerar stora muskelgrupper. Med så kallad funktionell träning kommer du åt många muskler samtidigt.

Ät så här: Mycket grönsaker och protein i form av kött, fisk, fågel och ägg. Ta gärna tillskott av omega-3.

Lev så här: Ett glas rött vin emellanåt kan hjälpa till att jämna ut balansen mellan testosteron och östrogen.

 

Valkar under brösten

Beror på: Din förbränning i kroppen är låg och du har troligen liten muskelmassa. För lite muskler kan bero på att du har bantat mycket så att musklerna försvunnit under svältperioderna. Eller så använder du inte musklerna tillräckligt mycket - då försvinner de.

Så ska du träna: Styrketräna för att få mer muskler som höjer förbränningen på sikt. Konditionsträna för att öka förbränningen direkt.

Ät så här: Se till att få i dig protein vid alla måltider. Det dämpar även sötsuget och hjälper dig tömma fettdepåerna.

Lev så här: Grönt te stimulerar förbränningen i kroppen. Drick ett par koppar om dagen.

 

Kärlekshandtag + fett under behåbandet

Beror på: Du äter för mycket kolhydrater som potatis, pasta, ris och gryner. Du kan ha en viss insulinresistens som gör att kroppen inte lagrar in sockret i blodet på rätt sätt. Det är framför allt efter en kolhydratrik måltid som blodsockret stiger och insulinet måste fungera för att du ska må bra.

Så ska du träna: Vardagsmotionera så ofta du kan för att jämna ut blodsockersvängningarna.

Ät så här: Mycket protein i form av fisk, fågel, kött, ägg eller tofu som jämnar ut blodsockret. Dra drastiskt ner på pasta, potatis, vitt bröd, gryn, kakor, bakverk, läsk och andra sockerstinna livsmedel.

Lev så här: Håll i gång så mycket du kan för att öka förbränningen under din vakna tid. Sömnen är också viktig - lägg dig i tid på kvällen.

 

Putmage

Beror på: Fett runt magen tyder på mycket stress och höga halter cortisol (stresshormon) i kroppen. Har du fett både på magen och vid kärlekshandtagen kan det kopplas till att du äter mycket snabbmat och helfabrikat som är processad.

Så ska du träna: Utöva yoga eller promenera för att slappna av. Träna med balansboll för mer muskler - och för att få annat att tänka på än stress och måsten!

Ät så här: Laga mer mat själv från bra råvaror. Undvik sötsaker, bakverk och snabbmat som annars lätt slinker ner när du blir trött och stressad. Du sparar kalorier och blodsockersvängningar.

Lev så här: Se över dina sovvanor så att du får tillräckligt med sömn och organisera dina dagar för att minska stressen. Låt det gå minst två timmar efter ett hårt träningspass innan du lägger dig, så att du hinner varva ner.

 

Ridbyxlår

Beror på: Höga östrogennivåer, antingen medfött eller för att du får i dig mycket östrongenliknande ämnen via maten, till exempel i form av kemiska tillsatser från bland annat pesticider.

Så ska du träna: Satsa på cirkelträning där kondition och styrka blandas. Det dämpar de höga östrogennivåerna som ger fett här.

Ät så här: Välj så obehandlad mat som möjligt och dra ner på konsumtionen av soja som innehåller östrogenliknande ämnen som kan styra fettinlagringen till låren. Frossa i grönsaker varje dag och se till att få i dig mycket fibrer. Frukt är bra.

Lev så här: Undvik mat och kosmetika med kemiska tillsatser. Välj så rena produkter som möjligt.

 

Tjocka knän och vader

Beror på: För lite eller oregelbunden sömn ger lägre nivåer av tillväxthormoner som hjälper kroppen att förbränna fett och bygga muskler. Sover du dåligt eller för lite kan produktionen störas och du får lägre halter av dessa hormoner. Tjocka knän kan även bero på att du får i dig för mycket kemiska ämnen genom maten.

Så ska du träna: Cykling, joggning, längdskidåkning och vardagsmotion håller i gång cirkulationen och gör dig trött i kroppen så att du sover bättre. Tuff cirkelträning stimulerar produktionen av tillväxthormon.

Ät så här: Välj så rena och obehandlade livsmedel som möjligt, gärna ekologiska produkter.

Lev så här: Lägg dig senast klockan 22 och se till att få så ostörd sömn som möjligt. Har du svårt att sova, pröva ett lätt stretch- eller yogapass någon timme innan du lägger dig.Bra info va??? Sjukt bra tycker jag! Lika bra som jag är trött! Ska sova nu så att jag orkar med träningen ikväll. Känner mig helt pantad i huvudet efter plugg och tenta idag så det blir inget mer plugg för mig idag!Emma och jag! Världens bästa :) !

Kramkalas!


Kvällsinlägg

Kan inte sova, är helt slut i huvudet men kan verkligen inte sova. Jag vet inte varför, jag hatar de nätter då man bara ligger och väntar på att man ska somna, men andrig gör det. Därför kan jag lika gärna skriva ner ett blogginlägg nu.
Som ni kanske har märkt så har jag inte haft tid att blogga och lägga upp nya tips i bloggen den senaste veckan, det är eftersom att jag är mitt inne i en tentavecka just nu. Hade tenta i måndags och imorgon är nästa samt måndag nästa vecka igen. För er som inte vet så pluggar jag på KTH med inriktningen Maskinteknik med innovasion och Design. En riktigt rolig linje. Det är flera som har undrat vad det är jag pluggar så mycket till så nu vet ni det i alla fall!
Idag blev den 15 timmars plugg innan jag  beslöt mig för att sluta. Men endå bra jobbat, tagit igen en hel kurs på två dagar, eller ska jag säga två dygn? Pluggar ju nästan på nätterna också.

På måndag kommer det bli den gamla vanliga bloggen igen, men massa tips och trix för att hålla er i form! Men tills dess hoppas jag att ni har lite överseende och kan nöja er med lite mini-tips varannan dag kanske för att fortfarande kika in här.

Nu börjar ögonen att bli tunga, kanske bäst att sova nu i alla fall. Ska upp om 6 timmar, plugga i ca 4 timmar innan tentan och sen skriva den, förhoppningsvis felfri!

Hoppas verkligen att ni är i en skönare sits än mig nu alihoppa! Men Gud vad skönt det kommer vara på Måndag när allt är avklarat!!


Bang bang ge mig lite concealer och ta bort mina mörka ringar runt ögonen.


Rösta på Linda Illerstam!


Hjälp min snygg-snygga vän Linda Illerstam att vinna denna fitness-modelltävling Genom att rösta på henne HÄR!

 


Tack allihoppa!!

Kram Beaaa ( och linda :D ! )

Träningstips

Hej Allihopa

Johan heter jag och är Beas kära pojkvän. Eftersom denna blogg handlar om träning och kost tänkte jag komma in med lite egna tips ,tankar & ideér.

Jag driver thaiboxningsklubben TMT, Tullinge Muay Thai som jag tillsammans med min tvillingbror ( ja som ser typ exakt likadan ut ), gjort i flertal år nu. Jag är också utbildad personlig tränare som jag förutom huvudtränare för alla thaiboxare lägger ner otroligt mycket tid på .

Här nedan följer några tips som jag varmt kan rekommendera:

nr1: Vad är din vilja för förändring och tror du på dig själv ?


Om du vill uppnå resultat med din träning och har dåliga vanor är sanningen att för att få ett annat resultat än du fått tidigare måste du både förändra dig själv samt dina vanor i livet.  Ta klivet ut till att våga göra det som många andra inte gör.

Läs på om ämnen som gör att du kan få bättre kost, ta dig tid till att lära dig göra övningar på korrekt sätt och se till att hitta en träningsform som passar dig, prova dig fram :).

Kom ihåg: OM din vilja för förändring är 100 % men din tro för att du kan uppnå det du vill är 0% så är 100 x 0 = 0, din vilja för förändring och  tro på att du kan klara det du vill uppnå måste alltid vara på 100 + 100 för att få maximalt resultat.

Börja därför i en mindre skala med små delmål som gör din träning mycket roligare :).

nr 2 Vem lyssnar du på ?
LYSSNA och umgås med personer som uppnått det du vill uppnå ( ex vill du ha magrutor prata med folk som har magrutor ) . Sluta slösa tid på att prata med släkt eller grannen eller varför inte din kompis som " i stort sett aldrig tränar och inte är vältränad " för råd och tips, tro mig det kommer skapa mer tvivel än hjälp.


nr3. Mål och idealbilder

Börja sätta upp mål för din träning. Ha gärna en bild i din telefon som du kan kika på hela tiden på ex dig själv när du kanske var i bättre form eller varför inte en idealbild på någon annan som vars kropp du gärna vill ha. Kom ihåg: Var inte för hård emot dig själv, sätt bara upp en realistisk bild som du till  100 % tror att du kan uppnå, när du ser och tänker på denna bild MÅSTE det kännas bra i kroppen och skapa glädje, om inte så är drömmen för stor och du för börja om i en mindre skala.

Åter igen: börja med små delmål.  Tänk på detta, det du skickar ut får du alltid tillbaka. Börjar du tänka att " det är verkligen inte möjligt" så kommer det inte vara det, tänkter du att " allt går att lösa, jag ska bara hitta lösningen"  så kommer du ha en större chans att lyckas med vad du vill i livetl.

nr 4: Vänta inte: Kom igång

Börjar komma igång med träningen redan idag, det finns tusentals sporter,gym anläggningar och olika aktiviteter som du kan hålla dig i form med. Prova dig fram och var inte rädd för att fråga om hjälp, desto längre du väntar desto jobbigare kommer det bli att komma igång.


nr 5: Tips från Coachen , effektiv träning på 25 minuter

1: För Maximal förbränning rek jag starkt Intervallträning, om du har någorlunda grundkondis så hitta en gräsplätt, gärna tillsammans med en kompis. Värm upp ordentligt och ha med ett tidtagarur:

gör förljande: 5 minuters intervaller

Spring 100 % rush i 15 sek och sedan lugnt alt gå i 15 sek, upprepa tills du sprungit i 5 minuter och ta sedan 1 - 2 minuters vila.

Upprepa processen 3 ggr, om du tycker det är tråkigt att bara springa kan du alltid köra höga knän på intervall 2 och ex sidohopp på intervall nr3.

avsluta träningen med att köra magen uta helvete i ca 5 - 10 minuter :).

Hoppas detta varit till hjälp för er läsare, ni är underbara och tack för att ni finns.

Vill ni ha en pt så finns jag här

www.basictraining.se


Kram Johan

.

Förlåt allihoppa för att det inte har blivit någon uppdatering idag men jag har haft en tenta och sedan har jag direkt, efter en halvtimmas lunch gått över för att plugga till nästa ämne som det är tenta på nu på torsdag. Varit iväg på klubben, försökte att träna, gjorde tio upphopp och några höga knän. Kände att kroppen inte orkade med så drog mig hem. Hemma nu och ska sova. Bara sovit 5 timmar inatt. Helt slut. 

Massa glädje och motivation till träning kommer att komma upp i veckan, men just nu måste jag bara få tillbaka min egna till att ens gå upp från sängen imorgon.Kram på er alla sålänge!


LunchTips

Dagens lunch, Sallad:
Ruccola
Grönsallad
Gröna ärtor
Hårdkokta ägg
Lax
Räkor
Gurka
Tomat
+ olivolja ev annan dressing

Sen till sidan av salladen så åt jag världens godaste scones som Johan bakade. Med grahamsmjöl istället för vanligt vitt.


MUUUUUUMS

Prinskorvar hit och prinskorvar dit

Dagens stora uppdrag till mig själv: Stressa inte upp dig. Det gör ingen nytta, kommer bara att förstöra. Tenta imorgon, okej om det hade harit en. Men nästa är på torsdag och sedan nästa måndag igen. Fattar inte varför man inte tar tag i saker tidigare än vad man egentligen gör, fast å andra sidan så har man ju alltid gjort det när det gäller plugg. Aldrig riktigt börjat i tid, men jag hoppas att det kommer att gå bra!

För övrig så blev det prinskorvar till frukost haha, ja jag veet kanske inte bästa frukosten. Men nu är jag i alla fall ruskigt mätt ( åt 10 st ) och ska sätta igång med pluggandet.
Idag kommer jag även att gå på min första boxningsträning! Alltså inte thiboxning, utan bara boxning. Ska bli skönt att träna en timma emellan allt plugg.

Så just nu: Dragit på min världens skönaste "mjukisdress" Min Tullinge muay thai - tröja och mina PINK mjukisar från victorias secret, bästa kombinationen!


Lycka till till mig själv!


Sparringpass

Helt slut efter dagens sparring. Det gick bra idag men råkade ge ut både fläskläpp och näsblod till dem jag körde med, har inte riktigt fått bort det där med medkänslan. Måste man får bort det för att bli en bra thaiboxare? Eller? .. , lite kan man ju ha kvar.

Här har vi mig efter dagens pass. Bra att man inte ser alla detaljer, jag kan säga att det var så svettigt att jag inte ens kunde se vissa stunder för det var så mycket svett i ögonen. Fresh!Min älskling och danne häckar vid receptionenMat 1,5 h innan träning:Mat efter träning::) <3


Memories


10 tips om träning och återhämtning

Satt och funderade på vad jag skulle lägga upp för träningstips på bloggen, men så kollade jag runt lite på internet och hittade det här på GAINOMAX hemsida (klicka för att komma dit). Så jag länade deras tips och publicerar de i bloggen så att ni också kan ta del av dem! Bra grejer.

  1. Punktförbränning fungerar inte! Kroppens förbränningssystem tar ingen hänsyn till vilken del av kroppen som arbetar, den använder helt enkelt den totala energi som finns lagrad. När kroppens fettdepåer töms sker det i en genetiskt förutbestämd ordning som inte kan påverkas.
  2. Det finns inga minuskalorier! Varje kalori som tillförs kroppen ger lika mycket energi oavsett vilket livsmedel den ingår i. Kroppen kan inte gå minus på saker som tillförs den.
  3. Man kan inte äta till sig större muskler! Protein blir inte muskler av sig självt, utan det är den fysiska överbelastningen som stimulerar till muskeltillväxt.
  4. Ät efter klockan sex på kvällen! För att kroppen ska kunna hålla blodsockernivån jämn och fungera optimalt är det bäst att fördela energiintaget över hela dagen och kvällen. Om du hoppar över mellanmålet/middagen på kvällen kan kroppen ställa in sig på ”sparlåga”. Kroppen använder då inte den tillförda energin till att anpassa sig efter de yttre fysiska krav som ställts.
  5. Fett kan inte omvandlas till muskler! En gång fett- alltid fett. Muskelceller och fettceller är byggda på helt olika sätt och kan inte förvandlas till något annat. Om du vill bli av med fettväv måste du öka användningen av fetter t ex genom att träna.
  6. Muskler blir inte fett när du slutar träna! Däremot är det sant att om den som slutar träna fortsätter äta lika mycket som tidigare, kommer den personen att minska sin muskelmassa och öka sin fettvävnad.
  7. Inomhuscykling är inte styrketräning för benen. Inomhuscykling är konditionsträning och belastar framför allt hjärtmuskulaturen. Om du vill bli starkare i benen behöver du utsätta dem för överbelastande styrkeövningar.
  8. Återhämta dig inom 30 minuter. Efter träning är depåerna tömda och kroppen behöver fyllas på med både kolhydrater och protein. Direkt efter träning är inlagringsmöjligheten störst. Faktum är att redan efter 30 minuter börjar de signaler i kroppen som styr nybildningen av proteiner i muskelfibrerna att avta.
  9. Styrketräning höjer din ämnesomsättning. Muskelmassa kräver mer energi än fettväv. Styrketräning med ökad muskelmassa som följd innebär således att du ökar din ämnesomsättning även under vila.
  10. Konditionsträning är en färskvara! Det går inte att lagra och spara sin kondition, eftersom kroppen strävar efter att anpassa sig till de yttre krav som ställs. Om du inte ställer några krav på din kropp kommer inte fysiken byggas upp. För att vara i god form måste du träna regelbundet.

Haha hittade en gammal bild på mig och Emma när hon stretchar min rygg, eller mage eller va? Jag ville i alla fall kunna vara vänd åt andra håller, tror att jag lyckades med det nästan.


Haha Yey.

 

 


Godmorgon

Har ni tänkt på att jag alltid börjar mina inlägg med godmorgon? Aldrig god kväll eller något sådant haha, det är väl bara för att jag alltid kikar in på datan då jag vaknar, runt 07-snåret. Just nu vaknade jag faktiskt klockan 06:45 . Bra de, då hinner jag plugga innan jag drar iväg på sparringen som börjar klockan 12. Sedan blir det plugg till midnatt? Tenta på Måndag morgon. Men det känns faktiskt som att jag kan det mesta, man ska väl inte säga så för då går det dåligt? Menmen, känns det bra i ett ämne är det bara att börja plugga nästa som vi tar tenta på torsdag på, mekanik...

Det är sådana här kommentarer som lyser upp mina dagar!

Hanna:
" hade aldrig läst din blogg för 3 veckor sen men fan va bra den va! du har redan hjälpt mig as mycket! :D "

- Tack för att du skriver det hanna, det gör mig otroligt glad att ha kunnat hjälpa dig. Alla ni som får resultat, skriv gärna det och säg vad ni tycker. Det är verkligen jättekul att se hur ni tar åt er av tipsen och visar att ni tycker om bloggen. Det får mig att bara vilja blogga ännu mer!

Men nu ska jag äta frukost - Havregrynsgröt.
Här har vi min egna blandning som jag kör in i mikron. Supergott.


Hörs snart igen!


Dagens lunch

Min underbara pojkvän som lagade matlåda till mig igår!
Kyckling med curry och paprika samt matvete! Supergott.


Världens största äpple?
Ska ta en powernap och sedan plugga igen.
Hoppas ni få en roligare helg än mig..
Puss och Kram


Uppdrag till alla läsare

Godmorgon godmorgon!
Hoppas att ni alla har sovit gott och är taggade för helgen som kommer. Det är nämligen inte vilken helg som helst. Utan en helg där alla ni läsare faktiskt ska ta och gå ut och röra på er minst en gång!!!
Alternativen som ni har:

- En långpromenad, lugn takt - 1,5 h
- Powerwalka - 1 h
- Ut och jogga 40 minuter
- Ut och intervallträna 20 min ( joggga, spring fort, jogga, spring fort osv )
- Egen träningsform

Jag vet att ni kan och vill om ni bara gör det! Tänk att det bara är kroppen som går till garderoben och hittar något som ni vill träna i, går ner till hallen och knyter på skorna och drar ut och springer. Låt inte hjärnan få bestämma denna gång! Gör det bara.Frågesvar:
Hej! Skulle också vilja få lite tips för att få slanka/smala armar! Sen undrar jag om man får kraftigare lår och ben av att cykla på en träningscykel??

- Det du kan göra är att träna dom! Då menar jag inte att köra en massa tyngder och försöka få dem att bli biffiga, utan att träna dem med din egna kroppsvikt. Exempelvis armhäningar Vi tjejer får en sådan snygg kropp utan en massa tyngder, vi kan bara använda oss av våra egna kroppar som tyngd för att få slanka och smidiga muskler. Annars kan man ta ett par lätta muskler och göra allting snabbt, alltså så att vi får uthålliga och slanka armar. Så istället för att ta tunga ocg köra det tre repetitioner så ta lätta och gör 6 kanske!

Nej du får absolut inte kraftiga lår av att träna träningscykelm spinning är även en av de mest fettförbrännande aktiviteter du kan göra. Det är när du börjar att träna benen med tyngder som de kan bli kraftiga.


Hej! Förlåt om frågan verkar dum men vad menar du med "snea"? Ifall man glömmer träna rygg? :)
Så tacksam för svar!

- Inga frågor är dumma. Om du bara tränar magen utan att stärka dina ryggmuskler så kommer du att bli "sne". Tänk dig om du bara tränar magen, den kommer ju att "dra ihop sig" lite, säg att det ser ut som att du blir lite framböjd. Fortsätter du att träna magen mera kommer du tillslut att börja gå så och ja bli sne helt enkelt. Därför är det bra att även träna ryggen vid mycket magövningar!


Sådär, två frågor i alla fall. Hinner tyvärr inte svara på fler idag eftersom att jag måste kila till skolan nu och börja plugga klockan 8.
I helgen blir det sparring och boxning på söndag! En liten snabbis i alla fall, kommer behva plugga hela dagen men det behövs en timmas avslappning och inte en massa tentatänkande.KRAMAR
BEA


3 bra övningar för magen

Hej hej!
Idag har det varit körigt med att hinna med allt som jag tänkt. Men eftersom att det inte blir en dunderinlägg med massa text så får ni i alla fall en liten träningsfilm som ni kan ta del av och köra hemma! Glöm inte att värma upp innan ni sätter igång, samt att köra lite rygglyft också för att inte bli snea!

Här kommer en liten film till er för mag-träning!puss och kram skumbanan !


Tips till alla som pluggar

Rörelse i vardagen ger dig bättre hälsa

Då du har en regelbunden aktivitet eller sport som du går på förbättrar det din hälsa och kroppen är mindre mottaglig för att drabbas av olika sjukdomar. Någon som har en form av aktivitet under dagen lever i snitt 10 år längre än en sådan person som inte rör på sig alls.
Träning förebygger främst hjärtinfarkt, högt blodtryck, övervikt, benskörhet och åldersdiabetes.


Här är då tips till studenter som bara sitter och pluggar hela dagarna, eller kolla på film....
Ja eller tips till alla andra också, men eftersom att jag själv är student så vet jag hur det är att plugga ai alla fall.

Ja alla ni som pluggar, ni måste verklligen ut och röra på er! (till ett gym,  träna hemma, eller nåon annan form av träning) Men kroppen och hjärnan mår mycket mycket bättre av när vi rör på oss och är hälsosamma. Jag vet att det ät svårt att ta en timma någon dag till att träna istället för att plugga, men kom igen vi har faktiskt tid i en timma! Plus att det kommer löna sig i längden. Hjärnan blir mer mottaglig för information och har lättare att koncentrera sig om man tränar lite då och då.

Med andra ord så kommer träningen leda till att du mår bättre eftersom att du blir avstressad, samtidigt som du får mer ork och energi och kan plugga alltihoppa på hälften så kort tid!


Så alla ni som är sega pga att ni inte gör någon annat än segar er, ut och träna så ska ni få se att ni kommer bli fulla av energi de närmsta dagarna.
JAG VET att det ät svårt att göra det första gången, men har ni varit ute en gång och ni ser resultatet kommer ni inte attt tveka en sekund nästa gång ni ska träna. Kom igen nu, testa i alla fall. Det är värt ett försök! Ut med er nu.


Med marias sötaste hund, nej den vill inte kolla in i kameran.. haha!

Godmorgon föressten, önskar alla en härligt solig dag


Tips för att hålla dig frisk i vinter

Förlåt för dåligt uppdatering med tränings-tips! Men fixar det så fort jag kan, ska svara på era frågor om träningen iett helt inlägg sen :) !


En av de bästa sakerna som du kan ge kroppen är frisk luft. Jag kommer ihåg när jag var liten så var mina föräldrar ute med mig och min bror så mycket som möjligt under hösten för att vi inte skulle åka på någon obehaglig vintersjuka. Och tro det eller inte, men de höstarna som vi vistades ute som mest var de åren som vi var som minst sjuka.

Slipp alla otäcka vintersjukor iår!
Du behöver egentligen bara ute en timma varje dag( alltid bättre med mer men svårt att hinna med). Du kommer att vänja kroppen vid alla olika bakterier som finns i luften och som sedan kommer att göra att när det väl kommer ett virus, kommer din kropp att vara mindre mottaglig för att få det att sprida sig i kroppen. Med andra ord så blir ni mer immuna mot bakterier.

Då ni känner att ni börjar bli förkylda:
Bomba med c-vitamin. Det är inte bra att hela tiden ta c-vitamin i tablett eller någon annan form. Men det kan du göra när du tex har börjat att nysa och så, ta några brustabletter under dagen och några piller så kommer du att i stort sett vara frisk dagen efter igen! ( inte om du har feber, då tar det några dagar för kroppen själv att återhämta sig genom att du vilar)

Eller ta bara en fika ute i solen, eller en liten solstund!

Ni kan kolla in min kompis MMA-blogg HÄR föressten :) !

Nu hinner jag faktskt inte skriva mer, klockan är 06:15 och jag måste börja röra mig till skolan. Jag önskar er alla en underbar start på veckan!

Må bäst!
Bea

Grattis Sabrina <3

Gårdagen. Ja som ni alla vet så var jag på en fest igår, inte vilken som helst utan min underbaraste vän sabrinas 20årsfirande!

Ja jag är fem gånger längre än min lilla kompis och nej jag vet inte varför jag håller handen där jag håller den...


Och här har vi mig och min älskade man som jag för övrigt firar 8 månader med imorgon :) <3 .
Morgonpromenad 07:30

Underbara höstmorgon!!
Efter att ha varit och partat lite igår var jag lite trött och sliten när jag vaknade imorse vid 07 snåret. Beslöt mig för att dra på vinterjackan och gå ut och gå i det fina höstvädret! Jag lovar att när ni väl är ute så kommer ni nite att ångra er!


Mössa och solbrillor på!
Ett par sköna skor såklart.


Kan ni förstå hur fint det är?


Det här är varför jag älskar hösten.
Idag träffade jag också på en massa djur!
Ekorrar, fåglar och rådjur. Sen så såg jag en sådan här haha, vad gör den här?Hoppas att ni är lika pigga och glada som mig denna söndagsmorgon!
KRamar!


Morsning

Godmorgon alla morgonpigga människor!
Idag så vaknade jag till lite klockan kvart över fem men bestämde mig för att sova vidare, och sov faktiskt till typ halv 8! Bra för att vara mig tycker jag haha. HAr inte gjort så mycket under morgonen, mest kollat på mina pluggböcker och sedan skjutit dem åt sidan i hopp om att jag kommer att lära mig allt ikväll istället.

Tänkte dra in till skärholmen en liten snabbis och kolla på den del grejer. Sedan bär det av till klubben, får se om det blir någon sparring idag eftersom att min navelpiercing är infekterad... suck. Men annars drar jag hem och råpluggar till klockan typ 6/7 och sedan ska jag faktiskt på Fest, ja ni hörde rätt. Jag ska iväg och parta.. det gör jag väl kanske fem gånger om året haha. Det ska bli kul, bästevän fyller 20.

Här är jag med ett gummiband som man kan träna med för att få världens snyggste bak och lår! Ska lägga upp övingar på det under helgen, hade egentligen tänkt att slänga upp det idag men det kommer jag inte att hinna.. Tror jag, vi får se !

Glöm inte att träning ska vara kul :) !

Kram på er!

Havregrynsgröt vs snabbmat

Pressbyrån har infrskaffat sig något riktigt bra! Istället för att ta en macka med e massa onyttigheter på ( tro mig, kolla tex innehållsförtäckningen på köttbullsmacka - E-nånting E-ämne igen, igen och igen! + Att det inte är nyttigt att trycka i sig en fet baguette. Eller att ni kanske köper två stycken hamburgare istället...

Kollade in näringsinnehållet på den här också och det är inga dåliga ämnen alls, kanske lite socker som gör att den blir supergod, men annars så innehåler den riktiga äpplen och kanel.

Rekommenderas starkt för den som vill ha något att äta till frukost/mellanmål/annan måltid och som inte har någonting med sig, slink in på pressbyrån och köp denna för 20 kronor!Jag vet inte om ni ser men det är i alla fall 190 kcal i en sådan här och den mättar verkligen! Fast jag har min hypermatsmåltning som gör att jag är hungrig igen efter 20 min, men detta är i alla fal att rekommendera istället för en massa "mackor" som man vill köpa på pressbyrån.
/Bea


Frukostar

Eftersom att jag alltid vaknar av mig själv klockan 05:15 ( korkade tidsinställda huvud ) Så måste jag äta två stycken frukostar, annars kurrar min mage ihjäl sig. För man kan ju inte säga att man äter mellis klockan 07:00 ? Eller.. Aja haha, två frukostar i alla fall!

Frukost nummer 1:
Äggröra av 3 ägg.


Frukost nummer 2:
Fiberhavregrynsgröt med russin + macka med leverpastej och gurka.


love

Pannkakor utan kolhydrater

BARA för att Mikaela tjatar så mycket så sprang jag på rasten och publicerade det här inlägget, tänkte ha en bild och så men det får jag lägga in senare i sånna fall haha.

 

Men tänkte iaf lägga upp ett recept på PANNKAKOR som min kompis Sandra gav mig igår, pannkakor utankolhydrater.

Här är receptet för två portioner:

3 st ägg
3 msk grekisk youghurt
1 msk fiberhusk
1 nypa salt
2 msk olivolja ev smör till varje stekning

Gör såhär:
Blanda ihop alla ingredienserna (förutsom oljan/smöret) och låt fiberhusken dra åt sig all vätska från ingredienserna. Grädda sedan i stekpanna!

Fiberhusk innehåller 0 kolhydrater och 10 kcal /100 g tror jag det var!!

ÄR PANNKAKOR MED GOTT SAMVETE NU !

tips: Gör flera tunna så känns det osm att in ätit mer, men det är samma mängd :) .

 

En massa massa massa frågor om hur man får sina LÅR mindre!! Därför lägger jag upp ett "lår och rumpa"-inlägg imorgon bitti!Hur du får de förbaskade magrutorna

Hur får vi dem egentligen? Eller kan man säga "vältränad mage" ? Alla människor kan inte få magrutor, hur de än försöker så kanske det inte går att få ett sexpack. Vanligast för oss tjejer är att vi kanske får två stycken längst upp och sedan som ett streck neråt.

MEN alla människor har magmusker, tro det eller ej haha nej men för de flesta så gömmer de sig bara under fettet som vi har på magen. Som är tusen gånger svårare för oss tjejer att få bort eftersom att allt fårt fett samlas runt magen och höfterna då vi går upp i vikt.

Maten:
Det första som vi måste börja med är maten! Tänk verkligen på vad du äter. Tryck inte i dig massa "fikapauskakor" under dagarna om du vill uppnå ditt mål. Tänk på att äta ca 5 gånger om dagen och försök att minska på den kaloririka maten ( nyttiga fetter går dock bra ). Men inte så jättemycket, snabbmakaroner, vitt bröd, vit pasta överhuvud taget mm. Ja jag tror att nivet vad som är nyttigt och onyttigt bara att ni över huvud taget inte har någon tanke på att börja äta något som ni inte brukar äta. Typ Sallad, sallad?? Jag är väl ingen kanin brukar vissa säga.. Men kom igen, sallad är en av de bästa grejerna som du kan äta. Tar du  mycket sallad och grönsaker på tallriken så orkar du oftast inte äta upp allt annat som du har lagt på.
Därför, börja äta nyttigt och lite mindre än vad ni ätit förut, eftersom att vi nu måste förbränna fler kalorier som som vi får i oss!

Träningen
Som jag nömnde ovan så kommer vi att behöva träna bort alla kalorier som vi äter( kroppen förbränner ca hälften av det vi äter av sig själv under dagen men vi måste iaf få bort resten mha träning). Intervallträning, cykla, jogga, ro roddbåt.. Ja kör alla sorters konditionsträningar som ni kan komma på! MINST tre gånger i veckan för att få bra resultat. Konditionsträning = fettförbränning .
För vad vi gör nu är att mha kondiionsträning springer bort vårat fett(vi kan ju inte pounktförbränna så mha konditionsträning kommer vi att tappa fett på hela kroppen) och gör så att magmusklerna kommer fram!


Magövningar för bästa resultat:
Tänkte lägga upp några riktigt bra träningstips för magen så att ni inte ens kan skratta efteråt.
(värm upp innan).

Jätte bra övningar som man kan göra hemma på en träningsmatta(ngt lite mjukare än golv iaf!) hemma i vardagsrummet efter man exempelvis har varit ute och sprungit. Glöm inte att träna ryggen också ifall ni kör mage så ni inte blir snea.

1. Börja med att köra 100 små situps.
2. Direkt efter "cykla" i luften med benen i en minut.
3. 100 situps igen direkt efter.
- mini vila, 10 sekunder.
4. Ligg på rygg och släng upp benen upp i luften som på bilden. Ner igen utan att nudda golvet och sen upp igen, upprepa 50 gånger. Ha huvudet upp eller ner, känn efter vad som känns bäst.


- Vila ca 10 sekunder igen.
5. Nu istället för att ha händerna i golvet så sträcker du på dig när du kommer ner och tar upp både benen och händerna, ner igen(utan att nudda marken). Upprepa 20 gånger.


6. Avsluta med 100 situps, eller så många som du orkar!!!

Vila i 1-2 min typ. Sen: kör allt två gånger till :) !


Känner ni att det kommer att bli alldeses för jobbigt så halvera eller dela alla övningar på tre istället för att köra lika många.


Hoppas att inlägget gar er lite motivation och inspiration!
Kramar Bea!


Helt inlägg om hur du får magrutor

Kommer att komma under dagen. har suttit och pluggat i skolan sen klockan 07:00 och nu ska jag dra iväg på min första lektion. Tyvärr blev även träningen inställd igår för att jag satt med min uppgift i matlab i ca 4 timmar. Men det känns bra endå. Ikväll blir det helt klart träning för min del!

Skriver alltså ett inlägg till er om magrutor lite senare!Puss på er sålänge!

Hur du får din drömkropp

Alla vi människor har olika mål, olika kroppsformer och olika sätt att se saker och ting på. En drömkropp för en person kan vara motsatsen för en annan, men just i min blogg kommer jag att fokusera på att få en välformad kropp som ser frisk och vältränad ut.
Här kommer jag bara beskriva vad som är bra för de olika kroppsdelarna, sedan kommer det att komma upp övningar som ni kan ta del av i veckan.

HÄR - är världens bästa motivation + tips för att nå sin ideal-vikt

Magen:
Hur får man magrutor??
Egentligen så är det största problemet att folk bara tror att man kan köra situps varje dag och få magrutor. Så är tyvärr inte läget, du måste nämligen få bort allt fett som "täcker över" magrutorna. Det får du bort genom att konditionsträna, dvs förbränna fettet. Du kan tyvärr inte punktförbränna fett på kroppen. Därför måste man träna hårt och använda sig av hela kroppen för att få maximal fettförbränning. Ni som inte har tid att gå iväg på pass borde införskaffa sig en roddmaskin eller en cykel för att kunna träna på den hemma.

Så om du tränar magen ( situps, plankan mm ) + kör konditionsträning = dina magrutor kommer att hoppa fram!

Ryggen:
Vem vill inte ha ryggmuskler som syns? Eller jag tycker i alla fall att det är ruggigt snyggt när man har det, dvs om man spänner och de syns. Det du behöver göra är såklart att träna ryggen, rygglyft är en riktigt bra övning. Du använder dig bara av din egna kroppsvikt och det blir väldigt jobbigt efter ett antal gånger...


Rumpa och Ben:
Vem vill inte ha snygga och slanka ben? Det får du genom mycket vardagsmotion. Försök att alltid ta trappan istället för rulltrappan, cykeln istället för bilen, en promenad istället för bussen. Detta kan handla om 15 minuter bara, men tro mig om du har mycket vardagsmotion kommer benen att bli snyggare!!
Sedan för att få det där lilla extra, dvs en "fyllig" rumpa är det enda sättet att faktiskt träna den, styrketräning för rumpan är bra! Kommer att komma upp övningar på det i bloggen i veckan.


Här har ni mig ganska vältränad ;) !


Lycka till allihoppa, och om ni undrar något är det bara att fråga :) !Soligt

God kväll!
Det blev ingen fransförlängning... Eftersom att hon som skulle fixa dom på mig råkade ut för en olycka, tråkigt. Menmen, då blir det nästa vecka istället.
Drog hem till Emil och hjälpte honom att städa hela hans lägenhet för han ska flytta ut. Tillsammans med linda så fick vi en hel del gjort!

Imorgon tänkte jag lägga upp tips och allt hur du blir av med extrafett samt hur du får en vältränad mage ( magrutor!!)!

Världens underbaraste väder, kan ni fatta att det är oktober vi pratar om ???Kram och Godnatt!


Ögonfransförlängning

Vet inte vad jag ska skriva.. Eller jo juste ! Vet ni vad jag ska göra idag? Ögonfransförlängning! SUperkul ju. Har haft det förut, men då blev jag inte nöjd för at blev helt fel... Men har pratat med henne som gör de här och att det kommer bli som jag vill ha de nu. Mörka och fylliga! Har ganska länga och fylliga utan förlängning, men jag gillar inte att använda mascara och då är det perfekt att ha "naturlig" mascara dag in och dag ut.  Kommer troligen att fylla på dem varje månad.
Får dock se om det går att boxas i dem, inte kul om de försvinner efter typ en gång för att jag har mosat sönder mina ögon haha, men det återstår att se.
För övrigt: Världens godaste lunch.
Ikväll kommer det upp träningstips!
Ciao bambinos!

Hmm


Hey


Inte hungrig - inte mätt

Du blir vad du äter
Nu kommer vi till dagens kost-tips. Ett problem som de flesta har är att de faktiskt äter mer än vad som behövs. Tex om man tar en portion pasta med köttbullar så räcker en slev pasta + fem köttbullar gott och väl för de flesta. Men efter att ha ätit dem så är man inte "fullsmockad" dvs det kommer ner en portion till! Jaadå, mums vad gott, nu kan jag inte ens stå upp för jag ätit så mkt. FEL - försök att bara "inte vara hungrig" dvs, ät tills du inte är hungrig längre och ta den där "extra portionen" två timmar senare. På så sätt kommer du att hålla igång ämnesomrättningen + att din magsäck inte kommer att töjas ut vilket resulterar till att du faktiskt kanske kommer att bli mätt av de mindre portionerna efter ett tag.


En kort sammanfattning

Äta mycket + mer = töja ut magsäcken och resulterar till att du inte kommer bli mätt lika lätt som leder till att du äter mer än vad du egentligen behöver.

Äta mindre = "minskar" magsäcken och såsmåningom kommer du att bli mätt På det du äter.

Försök att ta lite mindre portioner På tallriken och dricka ett glas vatten innan maten.

Gör som mig - ät inte upp maten och sov ist haha!


Kram på er!!


Dagens tips

Satt och kollade runt på internet, och hittade det här!!!! Alltså dom har sjuka erbjudanden och idag var det ju faktiskt riktigt bra deals. DEt är en seriös hemsida och allt. Superbra ju, klicka på bilderna för att komma dit! Ni kommer inte direkt till erbjudanndet för det gick inte att länka.. Men det kommer upp på sidan, så bara att klicka dit.
Eller den här!!Hoppas att ni hittar fler deals! :)


Ny design

vad tycker ni? Visste blev den bra, har typ gjort den helt själv nu *stolt*. Gått in på massa sidor och fått lite här och där men gjort det mesta själv, tog hela morgonen nu.

Ingen träning idag, hinner inte. Måste plugga... Typiskt, jag som åt extra mycket till frukost för att orka med träna, men det gör väl inget. Då orkar jag med att plugga i alla fall!


Nej nu måste jag plugga!
Puss på er!

RSS 2.0