Effektiv förbränning på 30 minuter!


Hittade världens bästa artikel på Iform.se Här, lånade den till bloggen!

 • 1. Åka rullskridskor
  Förbränner 425 kalorier på 30 minuter.
  Är du överraskad över hur mycket det förbränner? När du rullar fram glömmer du att du faktiskt tränar. Det är rörelserna från sida till sida av lår och bakdel som kräver mer av din kropp. Rullskidor är effektiv träning som dessutom inte sliter på knän och andra leder – kom bara ihåg hjälm och annan säkerhetsutrustning.
 • 2. Löpning
  Förbränner 374 kalorier på 30 minuter.
  En löpare är vanligtvis smal – och det är inte så konstigt: De stora löpmusklerna i ben och bakdel är de största kalori- och fettslukande musklerna i kroppen. Få största möjliga utbyte av varje steg genom att svänga med armarna intill kroppen, undvik att luta dig framåt och håll fötterna nära marken. Landa på mitten av foten och rulla fram på tårna. Du kan också öka förbränningen genom att variera dig med snabb intervallträning och backlöpning.
 • 3. Hoppa hopprep
  Förbränner 340 kalorier på 30 minuter.
  Det är knappast någon överraskning att boxarnas favoritträning hamnar högt på listan. Få största möjliga utbyte av varje hopp genom att använda ett hopprep med handtag som når precis upp till armhålorna när du ställer dig mitt på det. Hoppa med fötterna lätt isär, håll kroppen rak och hoppa nära golvet. Du kan öka förbränningen genom att byta tempo och stil – hoppa med den ena foten, båda fötterna eller samtidigt som du joggar.
 • 4. Rocka rockring
  Förbränner 300 kalorier på 30 minuter.
  Se till att du väljer rätt storlek: Rockringen ska nå upp till bröstet på dig när du ställer den på högkant framför dig. Rätt teknik är också viktig: Stå med ena foten framför den andra och flytta vikten fram och tillbaka och runt i en cirkel. Kom ihåg att det inte gör något om det inte blir perfekt – du förbränner massor av kalorier ändå!
 • 5. Spela tennis
  Förbränner 272 kalorier på 30 minuter.
  Du behöver inte ha en partner för att få glädje av den här fettförbrännande sporten. Har du bara ett tennisracket, en tennisboll och en vägg förbränner du lika mycket kalorier! Sök upp ett plant område i närheten av en vägg eller ett garage som du kan spela mot. Slå både fore- och backhandslag. Testa hur många du kan göra i sträck. Prova att gå tio meter och sedan 25 meter från väggen och känn hur mycket hårdare du måste slå ju längre bort du står.
 • 6. Dans
  Förbränner 221 kalorier på 30 minuter.
  Inte den största kaloriförbrännaren men inte desto mindre en lysande – och kul! – fettslukare. Det viktigaste är att hålla ett högt tempo. Välj låtar med snabba rytmer, till exempel latinska – och glöm inte att hålla ångan uppe mellan låtarna också. Använd armarna för att öka förbränningen ytterligare. Lyft dem över huvudet och rör dem i takt med musiken!
 • 7. Gå i raskt tempo
  Förbränner 170 kalorier på 30 minuter.
  Gång kommer faktiskt med på vår topplista. Hemligheten är att ta långa och raska steg. Du ska till och med gå så fort att du inte klarar att hålla ett sammanhängande samtal. Öka förbränningen genom att köra intervallträning – växla mellan 2 minuter rask gång och 1 minut när du ökar tempot så mycket du kan.

Superbra tips ju!
Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Angie Obell

härligt :)

2011-11-18 @ 11:14:47
URL: http://angelacaroline.blogg.se/
Postat av: Tomas - 17 år och pappa till Sophie 1 år

Det här får mig att få lite dåligt samvete. Sen Sophie föddes har jag inte tränat så mycket men jag måste verkligen komma igång igen snart. :)Om det inte vore så kallt skulle jag helst springa. Vilken av dessa kaloriförbrännare är din favorit? :D

2011-11-18 @ 11:22:56
URL: http://ungfar.blogg.se/
Postat av: rebecka berg

Okej, jag vet inte riktigt?! Jag gillar både jättemycket! Men om jag måste välja får det nog bli träningsbloggen, lite mer originell eller så och himla bra!! :D så lägg absolut inte ner den! ;)

2011-11-18 @ 13:02:38
URL: http://byrebeckaberg.blogg.se/
Postat av: Emma

så spinning förbränner inte fett lika bra som dom här grejjerna? :)

2011-11-18 @ 15:02:56
URL: http://emmaljungssons.blogg.se/
Postat av: malva

- Modellbloggen, tror jag :)

2011-11-18 @ 20:14:53
URL: http://mkdn.blogg.se/
Postat av: Robin

Som vanligt så levererar du klockrena tips =) stort tack för det! tänkte lägg till mer hopprep i min träning, med start imorgon ^^Har du haft en bra helg och andra advent?Btw, vi kör en veckans blogg/hemsida just nu hos oss. Var med och tävla vet ja!http://gamingground.blogg.se/2011/december/veckans-blogg-tavling.html

2011-12-04 @ 17:39:50
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Dieter och träning

Det här är verkligen rolig träning. Träning som får tiden att gå snabbt.

2012-05-31 @ 10:11:34
URL: http://dietprogram.se/
Postat av: Louise

Som vanligt helt fantastiska tips! Inspirerande. Fettet måste bort! Jag måste börja träna!

2013-08-29 @ 11:33:22
URL: http://idenbastaavvarldar.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0